Arrangeras parallellt

SVERIGES STÖRSTA MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS INOM SÄLJ- OCH MARKNADSFÖRING

+100 talare
+120 utställare
100-tals aktiviteter

154

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Framtidens försäljning och marknadsföring startar här

Duktiga sälj- och marknadsavdelningar måste kontinuerligt hitta inspiration, ta del av bäst praxis, se de senaste teknikerna och trenderna för att vara nytänkande och fortsätta att leverera fantastiska resultat. Detta och mycket mer står i fokus när Sveriges alla sälj- och marknadsavdelningar möts på Kistamässan den 21-22 februari 2024. 

SALES & MARKETING EXPO 2024, är den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med försäljning och marknadsföring. Här samlas 1000-tals marknad- och försäljningsavdelningar för att utveckla sina företag och nå framgång genom ny teknik, innovativa lösningar och verktyg som effektiviserar försäljningen. 

Det är ett unikt tillfälle att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens. Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet, de bästa föreläsarna, de senaste ämnena och utställare som visar de senaste teknikerna och tjänsterna som effektiviserar företagen och dess medarbetare.

+ 2918

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 120

Utställare

Företag och organisationer som visar upp
de bästa lösningarna för dig

+ 100

Talare

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

Keynote Daniel Redgert

Grundare av Redgert Comms. En global PR och marknadsföringsbyrå med kontor i Stockholm, London, Helsingfors, Berlin, Los Angeles och New York. Detta gör Redgert Comms och Daniel Redgert till ett imperium i mediebranschen.

Med tidigare erfarenheter som programledare, poddproducent och författare ges ytterligare inblick i Daniel Redgerts karriär och mångsidighet inom medieindustrin.

Boka din konferensbiljett
Sales & Marketing Expo

Daniel Redgert

PR-expert

Daniel Redgert.

Keynote Alexander Morad

Den prisbelönte Alexander Morad är grundare och VD för Bright Mind Agency, som är en av Sveriges snabbast växande sociala medierbyråer. Han föreläser om AI och marknadsföring.

Boka din konferensbiljett
Sales & Marketing Expo

Alexander Morad

VD & grundare

Alexander Morad.

Keynote Helena Kappen, Microsoft

Marknadschef på Microsoft, världens största bolag inom programvaruutveckling. Lyssna till hur Microsoft arbetar datadrivet i en digital värld. Microsoft arbete inom AI och datadriven teknik är en viktig del av hur arbetslandskapet och digitala upplevelser förväntas utvecklas i framtiden.

Boka din konferensbiljett
Sales & Marketing Expo

Helena Kappen

Marknadschef

Helena Kappen.

KOMPLETT MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

Konferenspass

Konferensprogram

Ta del av en konferens i absolut toppklass. Möt mängder med talare och lyssna till branschexperter, ledande företag, inspiratörer samtidigt som du ser den senaste utvecklingen.

Fri Entré

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 120 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Fri Entré

Aktiviteter

100-tals innovationer och aktiviteter. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

Samarbetspartners

TRE MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras Möten & Event Nordens största mässa för alla som bokar, utvecklar och arrangerar konferenser, möten och event samt Stockholm Business Expo, mötesplatsen för alla som äger och leder små och medelstora företag. Mötesplatserna ger besökare mervärde och får till dig som ställer ut fler besökare till mötesplatsen.

 

Axplock av besökare 2023

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

Nyhetsbrev

Namn