Arrangeras parallellt

Nya insikter och
Inspiration

Här hittar du trender och inspiration för framtidens marknadsföring och försäljning

Välkommen till Sales & Marketing Expo 2024. Här samlas duktiga sälj- och marknadsavdelningar från hela landet. Se till att vara på plats för att ta del av inspiration och de senaste teknikerna och trenderna. Här florerar kreativitet, innovation och utveckling som främjar framtidens marknadsföring och försäljning. 

Därför ska du besöka

Konferens

Ta del av en storslagen konferens med mängder av talare – kompetensutveckling på absolut högsta nivå. Lyssna till branschspecialister, ledande varumärken och inspiratörer. 

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 100 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom konferens, hotell, aktiviteter, eventteknik f.fl.

Visas på mässan

Produkter och lösningar som utvecklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar hela processen för marknadsföring och försäljning, exempel på vad utställarna visar;

Programvara för försäljningsledning

Säljstödssystem

Säljutbildning, kvalifikationer eller coaching

Rekryteringslösningar för säljkår och marknadsföringsspecialister

Data, insight och leadsgenerering

Produkter för kommunikation, videokonferenser eller mobiltelefoner

IT-infrastruktur och support

Digitala verktyg som; Content, SEO, Social Media, Email-marknadsföring, Digital Branding, Webb

Marketing automation, Mobile Marketing, Personalisering