Arrangeras parallellt

Missa inte årets mässupplevelse - innovation och inspiration på högsta nivå

Utställning

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning! Möt över 120 leverantörer inom försäljning och marknadsföring. Här finns en spännande blandning av digitalisering, effektiv försäljning, framtidsinriktade marknadsstrategier och mycket mer.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö. Det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter – anmäl dig nu och delta i en utställning som öppnar dörrarna till framtidens försäljning och marknadsföring.

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en imponerande mångfald av föreläsningar och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

Aktiviteter

Mässmingel

Trippus och Live Expo bjuder in till AW! Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, foodtrucks, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas. Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. För att ta del av minglet behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen.

Anmäl dig här

Morgonseminarier

En bra start på mässan börjar med ett kostnadsfritt morgonseminarium. Magdalena Kowalczyk från lyxfällan inleder första dagen 21/2, Gabriel Ghavami CEO och Founder, GoMo Group AB inleder andra dagen 22/2. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen. För att ta del av ett morgonseminarium behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen.

Anmäl dig här

Prisutdelning årets VD

Vi är glada att få få presentera att prisutdelning för Årets VD 2023 kommer att äga rum under minglet 21 februari 2024 kl. 15:30-16:30.Utmärkelsen Årets VD delas ut för 11:e året och denna gång ska priset delas ut i fyra kategorier: Små, medelstora och stora företag samt Årets Unga VD. På scen möter du förra årets vinnare som delar med sig av sina ledarerfarenheter och utmaningar. Därefter utses 2023 års vinnare av priset. Prisutdelningen leds av Sofi Franzén, CEO & Founder EVENTYR NINE YARDS och Per Winblad, VD & chefredaktör Motivation.se

Mer om årets VD

100-tals företag har redan bokat sig för 2024 - Ta en tjuvkik på ett urval av de som redan är klara för årets prestigefyllda mässa