Arrangeras parallellt

Sveriges ledande mötesplats för försäljning och marknadsföring

Sales & Marketing Expo

Var med när Sales & Marketing Expo arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 19-20 februari 2025! 


Här möter du som leverantör +3400 besökare som letar efter nya leverantörer för att utvecklas och lyfta sitt arbete med försäljning och marknadsföring. Oavsett om du erbjuder CRM system, analysverktyg eller marknadsföringstjänster med mera är Sales & Marketing Expo  den perfekta platsen att koppla dig till dina nästa kunder.  Ett unikt tillfälle att mötas i en spännande och köpstark miljö. Se till att du är ett av varumärkena på plats för framtida företag att växa.

Samarbetspartners

+ 3400

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 150

Talare

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 150

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Komplett mötesplats med extra allt

+150 talare på öppna scener

På mässgolvet finns flertalet scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

+150 UTSTÄLLARE PÅ INNEHÅLLSRIK KOSTNADSFRI MÄSSA

Ett överfyllt mässgolv med över 150 utställare, högkvalitativa leverantörer & hundratals innovationer i en inspirerande miljö – allt helt kostnadsfritt för mässans alla besökare.

KOSTNADSFRIA AKTIVITETER PÅ MÄSSGOLVET

100-tals innovationer och aktiviteter. Du som besökare tar del av öppna scener som är fyllda med branschens mest inflytelserika personer. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

MINGEL

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Nätverkande

Mötesplatsen ger både dig som utställare och besökare möjlighet att nätverka

Axplock av talare 2024

Agnes-Hammarstrand

Advokat

Advokatfirman Delphi

Alexander Morad.

Alexander Morad

VD & grundare

Bright Mind Agency

Anders Tegnell

Före detta statsepidemiolog

Folkhälsomyndigheten

Annika R Malmberg

VD

Hamilton Group

Daniel Redgert.

Daniel Redgert

PR-expert

Redgert Comms

Göran Sällvin

Senior Manager

LinkedIn

Gunilla Von Platen

Entreprenör, investerare och TV-show host

Hans Skruvfors

VD

Foodora

Därför ska du ställa ut
eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maxa din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av Sales & Marketing Expos omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

På Sales & marketing Expo träffar Ni + 3400 beslutsfattare och entreprenörer, varav 95 % äger och leder små och medelstora företag. Det är Sveriges största mötesplats för försäljning och marknadsföring. Företag som letar efter nästa lösning för deras försäljning och marknadsföring kommer till mötesplatsen och vill se just din lösning.

Tydlig ROI

Tydlig ROI för företagen som ställer ut, hela 79% av besökarna köper produkter och tjänster från utställarna de träffat på mässan inom sex månader. Vi kallar det, de omvända säljbesöket, heta leads kommer till Er!

Mer än bara mässa

Mässan har mängder med erbjudanden och aktiviteter på plats mötesplatsen är både en mässa och Sales & Marketing konferens. Konferens har otroligt mycket att erbjuda som man inte vill missa. Mängder med talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företagare  som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens försäljning och marknadsföring.

Besöksstatistik 2024

Besökarna uppgav följande syften med mässbesöket:

89% Få överblick över branschen

95% Skapa nya kontakter

90% Träffa nuvarande kontakter och branschfolk

96% Ta del av nyheter

75% Gå på seminarier och paneldebatter

Vem träffar du

VD

Försäljningsansvarig

Marknadschefer

Konceptutvecklare

Projektchef

Creative director

82%

82% av beslutsfattarna besökte mässan för att få underlag till upphandling.

86%

86% av besökarna beslutar eller påverkar inköp.

79%

79% beslutsfattare uppgav att de under den närmaste tiden kommer att köpa en eller flera av de produkter/tjänster som visats på mässan.

Axplock av besökande företag 2024

Utställarstatistik

80%

80% av utställarna är mycket nöjda med den totala mässupplevelsen

70%

70% av utställarna kommer troligen ställa ut igen när mässan arrangeras nästa gång

92%

92% av utställarna har fått nya kontakter som kan leda till affärer

Axplock av tidigare utställare

Tre mässor under ett tak

Parallellt arrangeras Stockholm Business Expo och Möten & Event. Tillsammans skapas en dynamisk mötesplats som samlar företagare, försäljnings- och marknadsavdelningar från hela landet.